Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@04:14:46 GMT

از توليد کيت RNA و DNA تا توليد دستگاه رسوب شکن

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۶۴۱۵

از توليد کيت RNA و DNA تا توليد دستگاه رسوب شکن

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت : ما توانستیم شرکت های خوبی را جذب کنیم، شرکت هایی که توانسته اند تاییدیه های قانونی را کسب کنند و در بازار و مرحله تجاری سازی موفقیت آفرین ظاهر شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای حاجی محمدعلی جهرمی با بیان این که دغدغه مهم جامعه دانشگاهی اشتغال و فعالیت در حوزه دانش بنیان است افزود: استادان و دانشجویان مراجعه خوبی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دارند و حدود صد نفر از اپراتوری تا به عنوان کار آفرین و فناور مشغول فعالیت هستند که این مراکز رشد حلقه واسطی شده اند برای تبدیل شدن دانشگاه آزاد از دانشگاهی آموزش محور به سمت دانشگاه کار آفرین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به واحدهای فناور این مرکز رشد در حوزه کیت های استخراج RNA و DNA گفت: این واحدهای فناور تاییدیه انستیتو پاستور و مجوز بهداشت و درمان را هم گرفته اند که اخذ این مجوزهای کار راحتی نیست و علاوه بر این ها کیت های تشخیص HPV و HIV را هم تولید می کنند.
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با اشاره به شرایط کرونا و لزوم تولید اقلام حفاظت شخصی گفت: واحدهای فناور مرکز رشد واحد تهران شمال علاوه بر تولید ماسک پرستاری N95 و تامین بخشی از نیاز کشور در زمینه تولید ژل های ضدعفونی کننده و ژل های مرطوب کننده و ضد آکنه توانستند مجوزهای قانونی لازم را اخذ و در سطح وسیع تولید کنند.
آقای حاجی محمدعلی جهرمی افزود: از واحدهای فناور دیگر مستقر در مرکز رشد واحد تهران شمال می توان به واحد فناور فعال در زمینه طراحی و تولید دوربین های مدار بسته اشاره کرد که محصولات شان اکنون به مرحله تجاری سازی رسیده و می توان گفت دوره رشد را تماما سپری کرده است.
وی گفت: واحدهای فناور دیگری هم داریم که روی دستگاه جوش فعالیت می کنند و آن ها هم توانسته اند بحث طراحی مدارهای دستگاه های جوش را بومی سازی کنند و موفق به اخذ درجه دانش بنیان برای محصولات شان شده اند.
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با اشاره به تولید دستگاه رسوب شکن آب افزود: دستگاه رسوب شکن آب محصول فوق العاده و پرکاربردی در مناطقی است که آب شان با مشکلاتی همچون رسوبات مواجه است و تا پیش از استفاده از این دستگاه گرفتگی لوله ها باعث خرابی تاسیسات و ماشین آلات آبی شان می شد که حالا استفاده از این دستگاه مشکلات شان را برطرف می کند.
آقای جهرمی افزود: فعالیت در زمینه کشت بافت و تکثیر گیاهان به روش کشت بافت و فعالیت در بحث آفت کش ها هم بخش دیگری از فعالیت های مرکز رشد ماست.
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با اشاره به شرکت های فناور در حوزه علوم انسانی گفت: تولید محتواهای آموزشی و تربیتی و نرم افزارهای آموزشی مثل زبان انگلیسی از جمله فعالیت های این حوزه است.
در حوزه نرم افزاری هم شرکت هایی داریم که در حوزه مدیریت دارایی های فیزیکی و نگهداری سیستم و تعمیرات فعالیت می کنند یا هسته فناوری که روی پلتفرم آموزش مجازی کار می کنند و همینطور شرکت دانش بنیانی که در حوزه آی تی روی تولید نرم افزارها و سامانه ها در بستر وب فعالیت می کنند که مشتریان شان سازمان ها هستند.
آقای جهرمی با اشاره به اینکه مرکز رشد فضایی برای حمایت از صاحبان ایده است و این حمایت لزوما مالی نیست و بیشتر شامل حمایت های فکری ، مشاوره ای و آشناسازی آن ها با تیم های قوی تر است گفت: حضور در این مراکز رشد برای صاحبان ایده شرایطی را فراهم می کند که فقط خودشان در مرحله فنی خلاصه نکنند و مراحل بعدی مانند بازار و تجاری سازی محصولات شان و بحث های قانونی و حقوقی کارشان آشنا شوند و در واقع فرصتی در اختیارشان گذاشته شود تا بتوانند با استفاده از چتر حمایتی مراکز رشد ریسک فعالیت شان را پایین بیاورند و بتوانند با چشم باز در عرصه های بعدی گام بردارند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی با تقدیر از واحدهای فناور مجموعه های دانشگاهی گفت: این ها ویترین مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی است و یک آینه ای از صاحبان ایده است که امثال خودشان را ببینند و برای ورود به این حوزه ها متقاعد شوند که چگونه می توانند با دست خالی به مراکز رشد بیایند و با حمایت های ناچیز ما توانستند ایده های شان به مرحله تجاری سازی برسانند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید کیت واحدهای فناور تجاری سازی مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد

سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند. تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً جلسه‌ای داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی و نحوه بهبود سلامت کاربران توسط آنها صحبت کند.

در جریان این جلسه که در مرکز پزشکی سامسونگ برگزار شد، چندین عضو هیئت مشاوره سلامت غول کره‌ای، نظرات خود را در مورد دو موضوع اصلی به اشتراک گذاشتند. براساس گزارش SamMobile، توضیحات آنها حول محور نقش هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی حوزه سلامت بوده است.

پروفسور «میونگ جین چانگ»، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ می‌گوید که داده‌های جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی می‌تواند در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و درک بهتر سابقه سلامتی بیماران مفید باشد. او معتقد است که هوش مصنوعی استخراج این اطلاعات از زندگی روزمره کاربران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها را ساده‌تر می‌کند.

دکتر «مایکل بلوم»، متخصص قلب نیز توضیح می‌دهد که نظارت مستمر می‌تواند به ابزاری مهم در تشخیص زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌ها تبدیل شود. او می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مسائل اساسی که در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی نقش دارند را بهتر درک کنند؛ و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به اطلاعات قابل‌مصرف تبدیل کند.

در نهایت، دکتر «دیوید کلونوف»، رئیس مؤسسه تحقیقات دیابت مرکز پزشکی Mills-Peninsula به سیستم نظارت بر گلوکز اشاره می‌کند که برای کنترل دیابت یک امر ضروری است. او می‌گوید نظارت بر گلوکز زمانی که با معیار‌های دیگری از جمله داده‌های خواب و فشار خون ترکیب شود، می‌تواند به ابزار قدرتمندی برای پزشکان تبدیل شود. با توجه به این مسائل، کلونوف اشاره می‌کند که ابزار‌های پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند «درک دقیق‌تری از سلامت متابولیک ارائه کنند و فرصت‌های مربوط به بهبود سلامت و تناسب اندام را ساده کنند.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد