Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل واحد تهران شمال ضمن توضییح در خصوص چگونکی اجرای طرح پایش از اقدامات انجام شده برنامه علمی پدافند غیرعامل می‌گوید.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تیرماه سال گذشته بود که خبر «انتصاب دو عضو هیئت‌علمی واحد تهران شمال به عنوان مجری برنامه‌های علمی استان تهران» منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر مبنای این خبر  لاله فرهنگ متین، مدیر کل پژوهشی واحد تهران شمال، به عنوان مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل استان تهران و کامران لاری، مدیرگروه‌های آموزشی سیستم‌های انرژی، بیولوژی و فیزیک دریا و مهندسی محیط زیست این واحد دانشگاهی، به عنوان مدیر برنامه علمی توسعه دریای استان تهران احکام خود را از دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کردند.

پس از گذشت 9 ماه از انتتصاب «لاله فرهنگ متین به عنوان مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل واحد تهران شمال به سراغ او رفته‌ایم تا در خصوص اقدامات انجام شده تا کنون در خصوص این برنامه علمی جویا شویم.

آنا: دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال برای اجرای طرح پایش چه اقداماتی را انجام داده است؟

متین: در راستای بخشنامه فاز اجرایی نظام جامع پژوهش اثرگذار یکپارچه‌ی شبکه‌ای(پایش) که توسط دکتر طهرانچی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در 26 آبان 1398 مبتنی بر پیاده سازی اقدام 2-7 از مجموعه اقدامات سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها برای جهت‌دهی پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی با رویکرد مسئله‌محور ابلاغ شد، در معاونت پژوهشی واحد تهران شمال نیز متعاقباً با برگزاری کارگاه‌های آموزشی سامانه پایش آزاد ویژه اساتید و ارسال راهنما ی سامانه پایش ویژه اساتید و دانشجویان بستر لازم برای عملیاتی شدن مطلوب این بخشنامه با جدیدت پیگیری می‌شود.

همچنین در اداره پژوهش ستاد و دانشکده‌ها پاسخگویی مناسب به مشکلات سامانه برای دانشجویان و اساتید وجود دارد و در صورت رفع نشدن مشکلات بلافاصله از واحد پشتیبان در دبیرخانه پایش راهنمایی لازم کسب می‌شود. همچنین انتشار اخبار و بخشنامه‌های مرتبط به طور منظم برای دانشکده‌ها و مدیران محترم گروه‌ها صورت می‌پذیرد و برگزاری جلسات هماهنگی، پرسش و پاسخ بسیار تاثیرگذار است.

آنا: دانشگاه آزاد تهران شمال در خصوص پدافند غیرعامل چه کارهایی انجام داده است؟ 

متین: در 29 اردیبهشت ماه 1397 ماموریت ویژه علمی پدافند غیرعامل به واحد تهران شمال توسط آقای دکتر طهرانچی ابلاغ شد، در همین راستا بعد از انعقاد تفاهم نامه مشترک بین واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل کشور، عمده فعالیت‌های تخصصی و علمی ذیل آن پیگیری می‌شود.

از جمله اقدامات مهم طراحی نقشه جامع علمی پژوهشی پدافند غیرعامل در 9 حوزه علمی است. همچنین برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مدیریت و ارزیابی ریسک، تاب‌آوری زیرساخت‌های شهری و هوشمند سازی و دفاع سایبری و نقد و بررسی پروژه بایو جمی تالاب انزلی و... است.

از فعالیت‌های مهم دیگر به راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی پدافند غیرعامل می‌توان اشاره کرد. با توجه به شیوع بیماری کرونا در چین، واحد تهران شمال از ابتدای بهمن 1398 ذیل حوزه دانشی تهدیدات زیستی و علوم زیستی اقدام به برگزاری جلسات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا در حوزه تهدیدات زیستی کرد و یکی از دستاوردهای آن تدوین دستورالعمل مدیریت بحران و پیشگیری از بیماری کرونا ویژه دانشگاه‌ها و مدارس است.

کمیته‌های قرارگاه پدافند زیستی دانشگاه آزاد استان تهران در راستای افزایش توان عملیاتی در حوزه‌های (خدمات مشاوره کرونا، تولید محصولات انیمیشن، تیزر، کلیپ، موشن‌گراف، مشاوره پزشکی کرونا ۴۰۳۰، خدمات بیمارستانی و مراقبت قرنطینه و نقاهتگاه، حوزه رسانه، حوزه IT و برنامه نویسی، فعالیت در کمیته غربالگری پدافند زیستی با  مهارت لازم در آزمایشگاه مولکولی به روش PCR و ساخت وسایل و تجهیزات مورد نیاز)؛ برنامه علمی پدافند غیرعامل واحد تهران شمال از اعضای هیئت‌علمی، کارشناسان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی واحد که مهارت لازم در موارد مذکور را داشتند، جهت همکاری در این سنگر مقدس برای ارائه خدمات به هموطنان عزیز  دعوت کرده و لیست داوطلبان شرکت در این پویش جهادی به استان تهران ارائه شد.

از دیگر اقدامات مهم برنامه علمی پدافند غیر عامل با توجه به تدابیر و اشاره مقام معظم رهبری، می‌توان به تشکیل گروه علمی جهت بررسی احتمال اقدام عامدانه و بیوتروریستی در شیوع ویروس کرونا و بررسی جامع اطلاعات، مدارک و مستندات در این خصوص اشاره کرد.

آنا: چه موضوعات و چالش‌هایی را در طرح پایش لحاظ کرده‌اید؟

متین: حوزه‌های مورد بررسی ارزیابی و مدیریت ریسک، علوم و فناوری زیستی، حقوق، روابط بین‌الملل و علوم سیاسی، حوزه سایبری، فنی مهندسی، روانشناسی و علوم شناختی، شیمی و نانو فناوری، فرهنگی اجتماعی و اقتصاد و مدیریت با رویکرد احصاء چالش‌ها، رصد و پایش تهدیدها ، مصون سازی و حفاظت از زیرساخت‌ها و تاب آوری و کاهش آسیب پذیری است.

آنا: دانشگاهیان چگونه می‌توانند به تولید علم کمک کنند؟

متین: با توجه به اینکه سال 1399، توسط مقام معظم رهبری، سال جهش تولید نام‌گذاری شده است، در حوزه دانشگاه نیز باید این مهم مورد توجه ویژه ما دانشگاهیان قرار گیرد و رویکرد جهش تولید دانش اهمیت دارد. از اولویت‌های تولید دانش، رصد و پایش مشکلات اساسی و تراز اول کشور است.

دانشگاه باید مشکلات صنعت و ... را حل کند و رقیب صنعت نیست. مرور مقالات بین المللی و چاپ مقاله در مجلات معتبر جهانی در تولید دانش، لزوما هدف غائی نخواهد بود. حل مسائل واقعی باید مورد توجه قرار گیرد.

آنا: آسیب‌ها و چالش‌های طرح پایش آزاد چیست؟

متین: هر طرحی در زمان پیاده سازی ممکن است با چالش‌هایی روبرو شود، یکی از سئوالاتی که برخی از دانشجویان و اساتید به این طرح وارد می‌دانند این است که ماهیت پژوهش بدون چاچوب بدون آن است و با توجه با احصای چالش‌ها و تعریف شدن زمینه‌های پژوهشی و ایجاد مرز مشخص، ممکن است خلاقیت و... محدود شود. از طرف دیگر از ویژگی‌های سامانه‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات، این است که با مرور زمان تکمیل خواهد شد.

در حال حاضر سامانه پایش در حال به روز رسانی است و انتظار می‌رود به زودی برای کاربران اصلی آن محیطی جذاب‌تر و ساده تر باشد. از دیگر چالش‌ها این است که برخی دانشجویان مطرح می‌کنند سامانه الکترونیکی قرار است به سرعت کار بیفزاید ولی به دلیل پاره‌ای از مشکلات احتمالی در حین بارگذاری پایان‌نامه تا صدور کدشناسه و... نیاز به تماس دانشجویان با واحد پشتیبان و اخذ راهنمایی و صرف زمان است و در ابتدای راه‌اندازی یک سامانه جامع اینگونه مشکلات تا حد زیادی طبیعی و قابل حل است.

آنا: چه راهکاری برای تقویت طرح پایش در واحدهای دانشگاه آزاد وجود دارد؟

متین: یکی از عوامل موثر در موفقیت این طرح، باور به اهمیت نگاه مسئله محور و ضرورت آن است و حمایت کامل مسئولین واحدها از طرح پایش، مجریان برنامه‌علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزش سامانه و توجیهی ویژه اساتید و دانشجویان است. همراه بودن حوزه معاونت پژوهشی واحدها و پشتیبانی از سئوالات و مشکلات مطرح شده مؤثر خواهد بود.

بازنگری و به‌روز رسانی چالش ها تا زمینه‌های پژوهشی هر برنامه علمی در واحدهای پیشرو و تعامل سازنده با دبیرخانه استان¬ها و دبیرخانه پایش سازمان مرکزی به تقویت این طرح کمک خواهد کرد.

آنا: برای اینکه پژوهش‌های دانشگاهی به حل مسائل کشور کمک کند و در طرح پایش موثر باشند، چه راهکارهایی را پیشنهاد می‌کنید؟

متین: عنایت به طرح پایش به ساماندهی پژوهش‌ها با اولویت حل مسائل کشور کمک به‌سزایی خواهد کرد. پژوهش در این خصوص باید بنیادین، زیربنایی و کاربردی باشد و لزوماً پژوهش مسئله محور به انجام پروژه محدود نمی‌شود. برای حل مشکلات کشور نیاز به طراحی پژوهش‌هایی است که تا حد امکان از امکانات موجود در کشور و به صورت بومی بهره‌مند شود و در کنار خلاقانه بودن با مبانی علمی هم‌سو باشد.

انتهای پیام/۴۰۸۴/
 

منبع: آنا

کلیدواژه: نظام پایش واحد تهران شمال مجری برنامه استان تهران تولید دانش طرح پایش چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ از روز گذشته (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) آغاز شد.

در آزمون صبح دیروز ۵۳۳ هزار و ۳۲۲ داوطلب در گروه‌های علوم ریاضی و انسانی شرکت کردند.

۱۲۸ هزار و ۳۶۲ داوطلب در گروه علوم ریاضی و ۳۸۴ هزار و ۹۶۰ داوطلب در گروه‌های علوم انسانی شرکت کردند.

در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو ـ معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

عصر روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت داوطلبان گروه هنر و زبان‌های خارجی و صبح امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی حضور دارند.

همچنین ۵۰۱ هزار و ۸۱۰ داوطلب در گروه تجربی حضور دارند که ۳۵۵ هزار و ۵۰۸ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن و تعداد ۱۶۶ هزار و ۳۰۲ نفر معادل ۳۳ درصد داوطلبان مرد هستند.

آغاز ماراتن دوم آزمون سراسری در دانشگاه آزاد شاهین‌شهر

در دوم روز آزمون سراسری نوبت اول 1403 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر با حضور بیش از 450  داوطلب زن در رشته علوم تجربی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در حاشیه برگزاری روز دوم آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳  اظهار کرد: این آزمون در رشته علوم تجربی در صبح  روز جمعه ۷ ادریبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با رعایت کامل نکات بهداشتی با حضور ۴۵۰ داوطلب زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر برگزار شد.

حمیدرضا خدایی تبیین کرد: با توجه به ‌موقعیت خوب جغرافیایی این واحد دانشگاهی، دسترسی آسان به خطوط تاکسی و تجارب ارزنده واحد شاهین‌شهر در برگزاری موفق آزمون‌های مختلف، افزود: آزمون سراسری نوبت اول 1403 در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

وی با یادآوری تلاش بی‌وقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن قدردانی از همکاری تمامی کارکنان حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر همواره در برگزاری آزمون‌های دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... موفق عمل کرده که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شاهین شهر بوده است.

برگزاری موفق آزمون سراسری در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این دانشگاه مانند سال‌های قبل و همزمان با سراسر کشور میزبان داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری با حضور ۴۷۳ داوطلب آقا در نوبت صبح روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که از این تعداد ۲۵۱ نفر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و ۲۲۲ نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی شرکت کردند. 


علی حیدری افزود: در راستای رفاه حال همراهان داوطلبان، فضای مناسبی به منظور استقرار و آشنایی با رشته‌های دانشگاهی با حضور اساتید و مشاورین دفتر هدایت تحصیلی در نظر گرفته شد که با استقبال خانواده داوطلبان مواجه شده است. 

وی درباره تمهیدات و اقدامات در نظر گرفته شده این واحد دانشگاهی در راستای برگزاری هرچه مطلوب‌تر آزمون سراسری خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی، اداره برق، آتش‌نشانی و همچنین پلیس راهور برای تسهیل در عبور و مرور داوطلبان، آماده‌سازی پارکینگ دانشگاه برای استقرار وسایل نقلیه داوطلبان، هدایت و راهنمایی داوطلبین درراستای جایابی محل استقرار، استقرار یک دستگاه آمبولانس مربوط به جمعیت هلال‌احمر با حضور نیرو‌های خدوم این جمعیت، ایجاد باجه دریافت امانات متمرکز، توزیع متمرکز بسته پذیرایی برای داوطلبین و عوامل اجرایی به‌صورت جداگانه ازجمله اقداماتی بود که در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر صورت پذیرفت.

آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد شاهین‌شهر

آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر با حضور بیش از 850  داوطلب مرد و زن در رشته‌های علوم تجربی، علوم انسانی و ریاضی فیزیک در روزهای 6 و 7 اردیبهشت‌ماه 1403برگزار می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در حاشیه برگزاری آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳  اظهار کرد: این آزمون در رشته‌های ریاضی فیزیک و  علوم انسانی در صبح  روز پنج شنبه، ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با رعایت کامل نکات بهداشتی با حضور ۴۵۰ داوطلب مرد و زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر برگزار شد.

حمیدرضا خدایی گفت: با توجه به ‌موقعیت خوب جغرافیایی این واحد دانشگاهی، دسترسی آسان به خطوط تاکسی و تجارب ارزنده واحد شاهین شهر در برگزاری موفق آزمون‌های مختلف، افزود: آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

وی با یادآوری تلاش بی‌وقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن قدردانی از همکاری تمامی کارکنان حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر همواره در برگزاری آزمون‌های دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... موفق عمل کرده که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شاهین شهر بوده است.

واحدهای دانشگاه آزاد آذربایجان‌غربی میزبان آزمون‌های سراسری

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از میزبانی دانشگاه‌های آزاد اسلامی ارومیه، بوکان، سلماس، خوی، ماکو و مهاباد در برگزاری آزمون‌های سراسری 6 و 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری خبر داد.

پژمان محمدی با ارائه آماری از میزان شرکت‌کنندگان در این آزمون‌ها عنوان کرد: روز پنجشنبه یک‌هزار و 646 داوطب خانم و هزار و 168 داوطلب آقا در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه به رقابت با یکدیگر در آزمون سراسری می‌پردازند و این میزان در روز جمعه هزار و 502 داوطلب خانم و هزار و 259 داوطلب آقا خواهد بود.

‌ی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در روز پنجشنبه و جمعه در مجموع میزبان یک‌هزار نفر داوطلب خانم در رشته‌های مختلف آموزشی برای رقابت در آزمون سراسری خواهد بود، افزود: تعداد 910 داوطلب خانم و 56 داوطلب آقا در روز پنجشنبه و 893 داوطلب خانم نیز در روز جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی سلماس برای شرکت در آزمون سراسری حضور پیدا می‌کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی روز پنج‌شنبه 606 داوطلب خانم و 865 داوطلب مرد و روز جمعه 400 داوطلب خانم و 700 داوطلب آقا را برای شرکت در آزمون‌های سراسری میزبانی می‌کند.

وی درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو نیز به رقابت 363 داوطلب خانم و 226 داوطلب آقا در روز پنجشنبه و 396 داوطلب زن و 232 داوطلب آقا در روز جمعه اشاره کرد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری روز پنجشنبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد را یک‌هزار و 61 داوطلب خانم و 599 داوطلب آقا و تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری روز جمعه در همین دانشگاه را 939 داوطلب زن و 539 داوطلب مرد عنوان کرد.

دانشگاه آزاد ممسنی میزبان ماراتن ١٢٩٠  نفری کنکور سراسری ۱۴۰۳

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۳ در نوبت صبح  روز‌های پنج‌شنبه  و جمعه در این دانشگاه خبر داد.

علی کریمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی  در تاریخ ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه میزبان مجموعاً ١٢٩٠ داوطلب کنکور سراسری گروه علوم انسانی و علوم تجربی خواهد بود. 

وی با اشاره به درخواست‌های مکرر والدین برای برگزاری کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی اظهار کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون امن و در کمال آرامش فراهم شده است.

 وی تبیین کرد: امسال نیز همانند سال‌های قبل  این واحد دانشگاهی مجری برگزاری کنکور سراسریاست و اطمینان داریم دانشگاه از تمام امکانات، زیرساخت‌ها و ظرفیت خود برای برگزاری کیفی کنکور سراسری استفاده خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی گفت: این دانشگاه به‌عنوان میزبان متقاضیان کنکور سراسری بوده و این دانشگاه با همت و همکاری تمام‌عیار مجموعه در تمام حوزه‌ها شرایط را برای برگزاری یک آزمون درست برای رفاه حال  و آرامش داوطلبان تدارک دیده و امروز نیز شاهد برگزاری آزمون علوم انسانی بودیم.

این استادیار رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی تبیین کرد: امیدواریم این دانشگاه به‌عنوان یک مرکز و موسسه پیشرو در شهرستان‌های ممسنی و رستم بتواند در تمام عرصه‌ها خدمات خوب و شایانی به مروم شریف و نجیب این دیار ارائه دهد.


کریمی عنوان کرد: مردم فهیم و نخبه‌پرور شهرستان‌های ممسنی و رستم همیشه در سطح آزمون‌های سراسری چه آرمون‌های تخصصی و کنکور سراسری خوش درخشیدند و ما همواره به این مردم افتخار می‌کنیم و مطمئن هستیم که این داوطلبین مثل همیشه خوش می‌درخشند و انتظار از خانواده‌های داوطلبان است که یک فضای امن و آرام را برای این داوطلبان بزرگوار مهیا کنند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن آزمون دهند و در رشته مورد نظر پذیرفته شوند.

فرماندار ممسنی هم در بازدید از حوزه برگزاری آزمون دانشگاه آزاد ممسنی به خبرنگار آنا گفت: امسال در سطح شهرستان ممسنی حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری ویژه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در چند مکان از جمله دانشگاه‌ها و مدارس شهرستان برگزار شد.


عبدالکریم انصاری افزود: در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی به‌عنوان موسسه برگزاری کنکور همه‌چیز خوب و سیستم سرمایشی مناسب بود و عوامل اجرایی، مراقبین و رابطین حوزه‌ها همه با انگیزه پای کار بودند و داوطلبان در کمال آرامش در آزمون سراسری شرکت کردند.

وی ابراز امیدواری کرد که امسال نیز مثل گذشته داوطلبان موفقیت‌های خوبی کسب کنند.

فرماندار ممسنی گفت: به خانواده‌های داوطلبین این نوید را می‌دهیم که آزمون امسال با تدبیر کامل و در کمال آرامش برگزار شده و اگر شایعه‌ای هم باشد مردم توجهی نکنند و به لطف خداوند بزرگ همه چیز، به خوبی پیش می‌رود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود