Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در این نشست علمی ابتدا ببری گنبد با بررسی ضرورت بازشناسی مفهوم تروریسم، ابعاد این پدیده تهدیدآمیز را در حوزه های نرم افزارانه و سخت افزارانه تشریح کرد و عملیات خشونت آمیز سازمان یافته علیه زیر ساختهای حیاتی (سرمایه انسانی، سرمایه فیزیکی، منابع سایبری و میراث مشترک را از نمونه های سخت افزارانه تروریسم و عملیات هدفمند غیرنظامی علیه برخی زیرساخت های بشری مانند سرمایه انسانی ، میراث مشترک فرهنگی و دینی را از نمونه های نرم افزارنه تروریسم خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس به بررسی خاستگاه پنهان تروریسم پرداخت و جمهوری اسلامی ایران را یکی از قربانیان آن برشمرد.

ببری گنبد در بخش دیگری از سخنان خود به مفهوم شناسی تروریسم و افراط گرایی پرداخت و خشونت بار بودن عمل، هدف قرار گرفتن شهروندان یا بخشی از آنها، قصد ایجاد ارعاب و وحشت و نیز سازمان یافته بودن را از مشخصه های اعمال تروریستی ذکر کرد.

این استاد دانشگاه سپس به معرفی ساز و کارهای حقوقی مبارزه با تروریسم بر مبنای اسناد خارجی و بین المللی و سپس اسناد داخلی و ملی در دو بعد قوانین عام یا اسناد بالادستی و قوانین خاص کشور پرداخت و با تاکید بر گزارش های 5 گانه ایران به کمیته مبارزه با تروریسم، ایران را جزو آن دسته از کشورهایی معرفی کرد که همکاری کاملی با شورای امنیت سازمان ملل در زمینه مبارزه با تروریسم داشته است.

وی افزود: با ارائه آماری از قطعنامه های سازمان ملل در پیش و پس از حادثه 11 سپتامبر و سایر قطعنامه های شورای امنیت از سال 2008 تا سال 2019 چرخش پارادیم نظام سلطه در تعریف تروریسم و مبارزه با آن را تشریح کرد.

ببری گنبد در بخش دیگری از مطالب خود به خاستگاه پنهان تروریسم و جمهوری اسلامی ایران به مثابه قربانی تروریسم و افراط گرایی پرداخت و گزارشی آماری از حوادث تروریستی و شهداء و مجروحین ناشی از این حوادث در ایران پس از انقلاب اسلامی پرداخت.

این عضو گروه روابط بین الملل واحد تهران شمال، در ادامه مطالب خود تروریسم اقتصادی(تحریم)، بدلسازی مفهومی (انتحاری به جای استشهادی) و انتقال حوزه تهدید خصوصی به حوزه عمومی را از تهدیدهای نوین و برسازی مفهومی تروریسم ذکر کرد و از تحریم و جنگ اقتصادی به عنوان تروریسم اقتصادی نام برد که از سوی برخی دولت ها علیه سایر کشورها صورت گرفته و افزایش فقر، بی ثباتی سیاسی، اعتراضات اجتماعی را در پی داشته و از طریق مانور رسانه ای و بزرگنمایی اثرات آن منجر به فرار سرمایه های خارجی و نهایتا رکود اقتصادی در آن کشورها می شود.

ببری گنبد پس از اشاره به سوابق تاریخی تروریسم اقتصادی آمریکا و ارائه آمار و مستنداتی در این زمینه، به اهداف غیرنظامی تهدیدات بیوتروریسم در جهان و لزوم توجه به دفاع بیولوژیک در کشور به منظور ایجاد بازدارندگی و کاهش آسیب پذیری مراکز و اشخاص پرداخت و در خاتمه تهدیدات انسانی را در سه محور تهدیدات مردم محور، بسط جرایم سایبری و بحث مصون سازی تشریح کرد.

این کرسی ترویجی با پرسش منتقدین و ارائه پاسخ های این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به پایان رسید.

در خاتمه این نشست علمی، دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ضمن تشکر از برگزاری این کرسی گفت: ما بر این باور هستیم که باید در این واحد دانشگاهی نهضتی در خصوص برگزاری این کرسی های ترویجی و تخصصی ایجاد شود زیرا ما معتقدیم که دانشگاه باید برای دولتها تصمیم سازی کند و دولت ها برای اداره بهینه امور از ظرفیت های بالای علمی و پژوهشی دانشگاه ها استفاده کنند.

وی ضمن انتقاد از دولتها در خصوص کم توجهی به این مهم و تاکید بر این موضوع که ما به عنوان دانشگاه باید آنقدر قوی کار کنیم که دولت ها در حوزه های مختلف از ما کمک بخواهند، گفت: یکی از حوزه های توانمند در واحد تهران شمال حوزه علوم انسانی بود که با ظرفیت بالایی از استادان و فرهیختگان که در این واحد دانشگاهی حضور دارند، انتظار می رود در این حوزه نیز در کشور اثرگذار بوده و دین خود را به کشور و نظام اسلامی مان ادا کند.

297 / 167 دانشگاه‌آزاد‌اسلامی واحد‌تهران‌شمال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی صباغ افزود: توانستیم ۱۳۷ پروژه را در یکصد و هفتمین پویش امید و افتخار به شهروندان شمیران هدیه دهیم و ۶۶ پروژه توسعه محله‌ای را نیز در افتتاحیه پروژه‌های من شهردارم شهرداری تهران، قرار دهیم و سایر پروژه‌ها با غیر مستمرها نیز در طول سال افتتاح شد.

وی به اتمام پروژه‌هایی اشاره کرد که بالغ بر ۱۰ سال بلاتکلیف رها شده بود که مجموعه چند منظوره ریحانه از آن جمله بود که پس از ۱۳ سال از زمان شروع آن امسال مهیای استفاده شهروندان شد و همچنین مجموعه ورزشی شهدای شهرک نفت نیز پس از ۱۲ سال به اتمام رسید و ۵ مجموعه ورزشی دیگر نیز به مساحت ۱۸ هزار متر مربع در حال ساخت است که با اتمام آنها سرانه‌های ورزشی منطقه از ۱۷ سانتی‌متر به ۳۰ سانتی‌متر برای هر فرد خواهد رسید.

شهردار منطقه یک گفت: تلاش‌های منطقه در اجرای پروژه‌های احداثی نیز منجر به افزایش ۹۵ درصدی اعتبارات منطقه از ۸۸۲ میلیارد تومان به ۱,۶۶۵ میلیارد تومان شده است که خود نویدبخش سرعت بخشی به اجرای پروژه‌ها در سال آتی است و سالی امید بخش و پر کار را پیش رو داریم و سعی خواهیم کرد در همه حوزه‌های عمرانی، ترافیکی، خدمات شهری، فضای سبز، اجتماعی و فرهنگی و… تلاش کنیم تا به رضایتمندی حداکثری اهالی شمیران برسیم.

اطلاع رسانی، نقش مهمی در ارتقای امید و رشد بالندگی جامعه دارد

وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی اقدامات اجرایی نقش بسیار مهمی در شهردار منطقه یک گفت: اطلاع رسانی و تولید خبر و محتوا مهم‌ترین وظیفه در روابط عمومی‌های سازمان است و اگر در این زمینه ۳۰ درصد توان اجرایی را بر اطلاع رسانی بگذاریم کم است چرا که اگر کار خوب در این حوزه انجام شود امید در جامعه افزایش پیدا می‌کند.

صباغ افزود: همه حوزه‌ها در حال انجام حجم بالای کار و خدمات هستند ولی ضعف در اطلاع رسانی وجود دارد و معرفی پروژه‌ها به مردم خوب اجرا نمی‌شود و به اهمیت رسانه دقت لازم نمی‌شود.

شهردار منطقه یک با اهمیت دانستن فضای مجازی در جامعه کنونی گفت: ۷۰ درصد اطلاع رسانی‌ها در حوزه شبکه‌های اجتماعی و مجازی است ولی هنوز مدل‌های سنتی در ادارات استفاده می‌شود.

وی افزود: خبر و محتوا باید مبتنی بر سلیقه و جذابیت مورد توجه شهروندان تنظیم و تولید شود و در حال حاضر مخاطبین به اخبار کوتاه و در حد تیتر و عکس بیشتر توجه می‌کنند و اگر خبر برای آنها جذابیت داشته باشد ادامه اطلاعات را می‌خوانند.

صدیقه محمدبیگی مدیر روابط عمومی منطقه نیز در این گردهمایی بر تشکیل شبکه‌های اطلاع رسانی تاکید کرد و گفت: نیاز است با تهیه گروه‌های خبری بین روابط عمومی‌ها تمام ادارات از اقدامات و کارهای اجرایی یکدیگر مطلع شوند و یکدیگر را در اطلاع رسانی به شهروندان یاری دهند.

وی در جلسه با روابط عمومی‌ها، استفاده از شبکه‌های اجتماعی محلی را یکی از مهمترین راه‌های اطلاع رسانی برای شهروندان دانست و گفت: در جلسه‌ای که چندی پیش به همین منظور برگزار شد با ادمین‌های کانال‌های خبری محلات ارتباط برقرار کردیم تا بتوانیم اطلاعات و اقدامات را به نحو موثرتری در جامعه اطلاع رسانی کنیم.

کد خبر 6088866

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران