Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، حجت الاسلام ثقفی، عضو هیئت علمی دانشکده الهیات واحد تهران شمال، در آغاز این نشست به انگیزه جمع شدن این تعداد از استادان و صاحب نظران حوزه و دانشگاه با موضوعیت اربعین حسینی را مصداق بارز "الحسین یجمعنا" ذکر کرد و هدف آن را تداوم راه امام حسین(ع) و تحقق اهداف او در بستر پرظرفیتی که به برکت جمهوری اسلامی بوجود آمده است، خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تبیین موضوع اربعین از چهار جنبه روز اربعین، زیارت اربعین، راهپیمایی اربعین و ارتباط اربعین با تمدن اسلامی پرداخت و راهپیمایی میلیونی اربعین را فوق توان بشری و صرفا خواست و اراده خدا دانست و بر لزوم تحلیل این حرکت عظیم خدایی از جوانب گوناگون تاکید کرد.

اثقفی ایمان، حضور مردم، علم و مدیریت را از الزامات تمدن اسلامی ذکر کرد و گفت: با اینکه همه این ابعاد در حرکت عظیم راهپیمایی اربعین وجود دارد اما متاسفانه هنوز از این ظرفیت عظیم استفاده کافی نشده است و ما برای رسیدن به تمدن اسلامی باید با تحلیل و بررسی همه جوانب این حرکت عظیم، نهایت استفاده از آن را داشته باشیم.

در ادامه جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، بر لزوم تبیین یک پیوستگی بین انقلاب اسلامی و اربعین حسینی تاکید کرد و گفت: انقلاب اسلامی نعمات فراوانی برای ما داشته است که می توانستیم از آنها بهره برداری کنیم ولی متاسفانه از آن ها غافل بوده ایم.

وی نعمت ولایت و نعمت شهدا را از بارزترین نعمت های مغفول مانده انقلاب اسلامی دانست و با استناد به آمار استخراج شده از پایگاه ایرانداک(پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) تعداد پژوهش های مرتبط با اهداف و مفاهیم مرتبط با پیام عاشورا و اربعین نظیر: امام حسین(ع)، عفاف، شهدا، قرآن، دفاع مقدس، عاشورا، اربعین، خانواده شهدا و ... را بسیار بسیار پایین و ناچیز دانست و آن را از غفلت‌ها بزرگ جامعه دانشگاهی در این خصوص دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با ذکر این نکته که باید اربعین و مفاهیم و پیام های آن از جهات مختلف مورد واکاوی و پژوهش قرار گرفته و در جامعه پیاده شود، گفت: در این راستا جا دارد که به ایجاد پژوهشکده اربعین، مجمع جهانی اربعین و تولید محتواها و رشته های دانشگاهی با موضوعیت اربعین فکر کنیم.

در ادامه جلسه حجت الاسلام طالبی، گزارشی از بررسی و علمی سازی تجربیات پیاده روی اربعین سال جاری توسط بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی را ارائه داد و حاضرین در جلسه نیز به بیان نظرات و ایده ها و پیشنهادهای خود پرداختند.

در این جلسه، اعضای هیئت علمی نیز به بیان دیدگاه‌ها و رویکردهای خود پرداختند و ابراز امیدواری کردند که این موضوع مهم در قالب همین یک جلسه ناتمام نماند و با استمرار این جلسات مورد توجه و پیگیری ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام /

297 / 167 دانشگاه‌آزاد‌اسلامی واحد‌تهران‌شمال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود