Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاله فرهنگ متین مدیر برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص پیشبرد برنامه‌های این واحد دانشگاهی در طرح پایش گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در برنامه علمی پدافند غیرعامل پیشرو است. یکی از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی با ریاست دکتر طهرانچی به منظور کنشگری فعالانه تر در مواجهه با مسائل ملی پیچیده، توسعه رویکرد حل مسئله و تبدیل این دانشگاه به یک سازمان حل مسئله و پاسخگو به نیازهای واقعی جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در این راستا، برنامه پایش آزاد (پژوهش اثر بخش یکپارچه شبکه ‌ای)، با هدف همسویی و هم افزایی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام شده‌ است. در برنامه پایش آزاد، باز مهندسی ساختارها و کارکردهای نظام پژوهش تحصیلات تکمیلی دانشگاه و سازماندهی و برنامه‌ریزی هدفمند آن صورت می‌گیرد.

فرهنگ متین گفت: هم‌چنین، شناسایی استعدادهای حل مسئله در دانشگاه و توانمندسازی آن‌ها نسبت به تبدیل مسائل ملی کشور به مسائل دانشگاهی و قرار دادن آن‌ها به عنوان موضوعات پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری اقدام می‌شود.

او با بیان این که ماموریت ویژه علمی واحد تهران شمال از سوی استان تهران پدافند غیر عامل انتخاب شده است، اضافه کرد: رویکرد پژوهشی واحد تهران شمال همسو با سیاست‌های کلان دانشگاه به عنوان دانشگاه مسئله محور در حوزه پدافند غیر عامل و علوم و فنون همگراست. همچنین در دی ماه سال گذشته تفاهم نامه مشترکی واحد تهران شمال با سازمان پدافند غیر عامل کشور منعقد شد.

مدیر برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: متناسب با ساختار و ماموریت سازمان پدافند غیر عامل کشور و همچنین توانمندی‌های اعضای هیات علمی واحد تهران شمال، اندیشمندان و دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی، 9 حوزه دانشی تشکیل شده است.

او ادامه داد: راهبری برنامه علمی پدافند غیر عامل در شبکه علمی گسترده کشوری در ذیل کمیته علمی و شوراهای دانشی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال تعریف شده است.

فرهنگ متین در ادامه سخنان خود درباره اقدامات صورت گرفته در خصوص برنامه علمی پدافند غیرعامل گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی، علمی و کاربردی با حضور مدیران سازمان پدافند غیر عامل کشور و سازمان‌ها و دستگاه‌هایی در حوزه پدافند غیر عامل با اعضای هیات علمی و پژوهشگران واحد تهران شمال و همچنین تشکیل کارگروه‌های علمی در حوزه‌های دانشی مختلف از اقدامات صورت گرفته در این زمینه است.

او ادامه داد: همچنین تهیه و تنظیم نقشه جامع علمی پژوهشی و استخراج نظام موضوعات با رویکرد چالش‌های اساسی کشور و حل مسئله‌ای از برنامه های واحد تهران شمال در حوزه گدافند غیر عامل است.

مدیر برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: پدافند غیر عامل در حوزه‌های دانشی مختلف طرح و تبدیل به زمینه های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی شد.

او گفت: همچنین پنل های تخصصی موضوعی و مسئله محور مانند مدیریت و ارزیابی ریسک، تاب آوری و حفاظت از زیر ساخت های اساسی، نقد و بررسی پروژه بایو جمی در مرداب انزلی و همچنین حفاظت از زیر ساخت‌های حیاتی سایبری برگزار شد.

فرهنگ متین با بیان این که یک مدرسه عالی مهارتی پدافند غیر عامل نیز راه اندازی شده است ادامه داد: در آموزش و فرهنگ سازی پدافند غیر عامل با تولید محصولات فرهنگی مشارکت کرده و در جهت اجتماعی سازی پژوهش نیز تلاش کردیم.

مدیر برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اضافه کرد: رشته‎هایی متناسب با برنامه علمی در آموزش های طولی تصویب و تاسیس شده است. همچنین در پروژه‌های برون دانشگاهی و مناقصه‌های مرکز مطالعات فنی از طرف سازمان پدافند غیرعامل کشور مانند پروژه های حوزه علوم زیستی(غذا، دارو و...) نیز شرکت کرده ایم.

او در پاسخ به این سوال که چند نظام موضوع در سامانه پایش در حوزه پدافند غیرعامل بارگذاری شده است گفت: تاکنون در برنامه علمی پدافند غیر عامل بخش سایبری حدود 500 زمینه پژوهشی با حدود 17 منظر (رشته) در سامانه پایش آزاد قرار گرفته است و نظام موضوعات بخش اقتصاد و مدیریت نیز مراحل اولیه ارزیابی را به اتمام رسانده است.

فرهنپ متین در پایان گفت: بیش از 500 زمینه نیز روی سامانه بارگزاری خواهد شد و سایر نظام موضوعات نیز به امید خدا در دست اقدام و تکمیل نهایی هستند.

انتهای پیام/

341 / 167 فرهنگ متین پدافند غیر عامل طرح پایش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پدافند غیر عامل طرح پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان