Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد تهران شمال حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در ابتدای این مراسم گفت: قرار نیست که دانشجویان در دانشگاه صرفا یک تخصص بیاموزند، آنان کارگزاران آینده این نظام هستند و باید در محیط دانشگاه از تجربیات و اندوخته های فرهیختگان و پیشکسوتان استفاده کنند و در عرصه های مختلف تجربه های مدیریتی بیاموزند و با همراهی استادان مجرب و دلسوز برای عهده داری کارهای بزرگتر در جامعه آماده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با بیان اینکه حوزه ورزش یکی از مهمترین حوزه های دانشگاهی است، گفت: ظرفیت تهران شمال از نظر تربیت بدنی و ورزش نسبتا مطلوب است و با برنامه ریزی هایی که با در حوزه معاونت های دانشجویی فرهنگی و آموزشی انجام داده‌ایم، امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را بیش از پیش توسعه دهیم و در عرصه ورزش خدمات بیشتری را به دانشجویان عزیز واحد ارائه دهیم.

وی در پایان با تشکر از اعضای هسته‌های دانشجویی که برنامه ریزی، مدیریت و اجرای این مراسم را بر عهده داشتند، گفت: همکاری و همدلی شما دانشجویان با بدنه مدیریتی دانشگاه علاوه بر غنی کردن و پربارتر شدن برنامه های دانشگاه، منجر به آموزش و تجربه اندوزی و مهارت آموزی شما و نهایتا ارتقا آمادگی شما برای برعهده گرفتن مسئولیت های آتی در مدیریت اجرایی کشور خواهد شد.

کمال جوانمرد، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، در اختتامیه جشنواره ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با ذکر اینکه از 11 میلیون متر مربع فضای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی 1 میلیون و 572 هزار متر مربع آن ورزشی می باشد، گفت: سرانه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار بیشتر از متوسط دانشگاههای کشور است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای 474 مکان ورزشی مناسب است، گفت: این دانشگاه علاوه بر اینکه ورزش کشور را علمی و آکادمیک کرد، در سال های اخیر تاثیر بسیار زیادی هم در موفقیت آن داشته است.

جوانمرد با اعلام اینکه دانشگاه آزاد اسلامی 983 رشته محل تربیت بدنی با 536 عضو هیات علمی و حدود 53 هزار دانشجو در این رشته دارد، در خصوص اثرگذاری دانشگاه آزاد در موفقیت های ورزشی کشور گفت: به عنوان نمونه 62 نفر از مدال آوران جاکارتا یعنی حدود 70 درصد کل مدال آوران این مسابقات از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی بودند.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اظهار اینکه در سال جاری 34 رویداد ورزشی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی داشته ایم، اعلام کرد: هم اکنون این دانشگاه در رشته های مختلف ورزشی 18 تیم در لیگ برتر کشور دارد که شامل 8 تیم ورزشی بانوان و 10 تیم ورزشی آقایان می شود.

دانشجو متین ریماز، به نمایندگی از دانشجویان واحد تهران شمال ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه، برگزاری این جشنواره را نمونه ای دیگر از همکاری دانشجویان و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانست و از آنان خواست که به دانشجویان و جوانان اطمینان کنند و از پتانسیل عظیم آنها در تمام واحدهای دانشگاهی استفاده کنند.

در خاتمه این مراسم، با حضور چهره های ملی رشته های مختلف ورزشی و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین واحد تهران شمال با اهداء لوح و کاپ قهرمانی و هدایایی از برگزیدگان جشنواره ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تقدیر شد.

سیامک البرز، مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال با بیان اینکه در این مسابقات بیش از 320 نفر از دانشجویان، استادان و اعضای هیات علمی شرکت داشتند که 82 نفر از آنها موفق به کسب مدال شدند.

وی برگزاری این مسابقات را منجر به کشف استعدادهای ورزشی در سطح واحد دانست و با یک برنامه اجرایی دقیق و منظم در آینده نزدیک ظرفیت های ورزشی واحد را در سطح استان و ملی ارتقا خواهیم داد.

در این مراسم میهمانان ویژه‌‌ای از چهره‌های محبوب ورزشی و مسئولین تربیت بدنی حضور داشتند، حمید درخشان کاپیتان تیم ملی و بازیکن اسبق تیم پرسپولیس، صادق ورمزیار بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال، شایان مصلح بازیکن تیم ملی فوتبال، علی خسروی داور پیش کسوت فوتبال، دکتر نصیرزاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، سردار کاظم یزدانی مسئول تربیت بدنی سپاه تهران بزرگ، میرحسینی مربی تیم ملی فوتبال دانشجویان، استاد یوسف شیرزاد بنیانگذار کاراته آزاد ایران، محمد منفرد دبیر اسبق فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، مهدیس میرزایی قهرمان کیوکوشین کشور، محمد تویسرکانی بازیکن اسبق تیم فوتبال، جلال عسگری معاون اسبق سازمان ورزش شهرداری تهران، محمد تقی زاده بازیکن اسبق فوتبال، از جمله مهمانان مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بودند.

297 / 167 #دانشگاه‌آزاد‌اسلامی‌واحد‌تهران‌شمال #اختتامیه‌ورزشی #دکتر‌کمال‌جوانمرد #دکتر‌حمیدرضا‌خالدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اختتامیه ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور