Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در دومین نشست کارگروه روانشناسی و علوم شناختی این واحد که با حضور دکتر خالدی ریاست واحد، مهمانانی از سازمان پدافند غیرعامل، اعضای کارگروه روانشناسی و علوم شناختی و مسئولین برخی کارگروه های دیگر برگزار شد، نظام موضوعات و چالش های این حوزه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به این موضوع که ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در برنامه علمی دانشگاه، حوزه پدافند غیرعامل است، گفت: ما در راستای فعال کردن ظرفیت علمی-پژوهشی واحد تاکنون 10 کارگروه علمی در حوزه های مختلف را تشکیل داده ایم که یکی از این کارگروه ها، کارگروه روانشناسی و علوم شناختی است.

خالدی ضمن برشمردن اهمیت این حوزه و نیاز به تلاش مضاعف اعضای این کارگروه برای احصاء چالش ها و نظام موضوعات مربوطه، گفت: پدافند غیرعامل در حوزه علوم شناختی و روانشناسی قرار است چالش­هایی را بررسی کند که ناشی از تهدیدات این حوزه ­های جدید است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در ادامه با ذکر نمونه های متعددی به ارتباط علوم شناختی با سایر علوم و نقش علوم شناختی در حل چالش های آن حوزه ها پرداخت.

دکتر خالدی پس از تشریح کاربرد علوم شناختی در حوزه هایی از قبیل: حوزه های درمانی؛ شناخت اجتماعی و روانشناسی سیاسی؛ روانشناسی تحلیل اطلاعات و رسانه های گروهی؛ حوزه های دفاعی؛ اقتصاد شناختی؛ مهندسی شناختی و تشخیص و درمان ویژگی های نهفته و درونی انسان، گفت: دغدغه اصلی احصاء چالشهای روانشناسی و علوم شناختی در حال حاضر جهان پیشرو است با نگاه حداقل کردن تهدیدات است.

وی گفت: اساتید صاحب نظر تاکنون در جنبه های فیزیولوژیک مغز مطالعات و پژوهش های فراوانی انجام داده اند ولی با توجه به شتاب و رشد روزافزون تغییرات و بحران ها، هنوز کارهای زیادی در این حوزه وجود دارد که باید انجام شود.

دکتر خالدی در ادامه افزود: ما به دنبال راه اندازی یک مرکز تحت عنوان "مرکز پردازشگر جامعه" در واحد تهران شمال هستیم و اگر این اتفاق بیافتد، در این مرکز به جمع آوری و تحلیل داده های مختلف خواهیم پرداخت و سعی خواهیم کرد که با تحلیل داده ها، برای حل مسائل و چالش های اساسی کشور راهکار و نقشه راه طراحی و تدوین کنیم. وی خطاب به اعضای این کارگروه، ادامه داد: در صورت راه اندازی این مرکز ما علاوه بر نیاز به طراحی و تهیه زیرساخت های لازم، به همکاری جدی متخصصین این حوزه نیاز داریم که ان شاءالله با حضور و تلاش شما عزیزان و سایر سرمایه های علمی واحد، این نیاز اساسی به نحو احسن مرتفع خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در پایان با اشاره به اهمیت مجلات علمی پژوهشی و ارائه گزارشی از وضعیت مجلات علمی واحد، گفت: داشتن مجلات تخصصی جزء الزامات کاری ماست و ما به جد پیگیر آن هستیم.

در ادامه دکتر علی ملازمانی از متخصصین حوزه روانشناسی سازمان پدافند غیرعامل کشور، یکی ازاهداف پدافند غیرعامل را ایمن سازی کشور در برابر تهدیدات دانست و گفت: امروزه ما با گونه هایی از اقدامات خصمانه دشمنان مواجه هستیم که علاوه بر آثار تخریبی و زیانبار خود، آثار مخربی هم بر روح و روان جامعه دارند تا حدی که در مواقعی، وقتی به عنوان کردن برخی از این اقدامات خصمانه می پردازیم، گروهی آن را توهم توطئه تلقی می کنند.

وی ارائه آموزش های لازم برای ایجاد آمادگی روحی و روانی در مردم، هنگام بروز مشکلاتی مانند شیوع بیماری های واگیردار، زلزله، نشر شایعات با هدف ایجاد التهاب روانی در جامعه و مسائلی از این دست را از نمونه هایی دانست که در حوزه علوم شناختی و روانشناسی باید به آن پرداخت.

در ابتدای این جلسه دکتر لاله فرهنگ متین، مدیر برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، بر لزوم بررسی و احصاء چالش های این حوزه، لزوم داشتن برنامه زمانی مشخص و مدون و برگزاری جلسات منظم داخلی تاکید کرد.

دکتر سیدعلی حسینی المدنی، رئیس کارگروه علوم شناختی و روانشناسی نیز در این جلسه به تشریح عملکرد این کارگروه پرداخت و اظهار امیدواری کرد تا دو ماه آینده کتابچه نظام موضوعات این حوزه تدوین گردد.

297 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ یک هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در زمینه ارائه خدمات مشاوره مامایی و روانشناسی فعالیت می‌کند.

این هسته فناور فعالیت خود را از ۱۹ دی‌ ۱۴۰۲ در زمینه مشاوره مامایی و روانشناسی آغاز کرده و متخصصان بسیاری از سوی هسته فناور به ارائه خدمات تخصصی به مردم و دانشجویان می‌پردازند.

مخاطبان این هسته فناور فقط دانشجویان نیستند، بلکه مردم نیز جزئی از تشکیلات و مجموعه هسته فناور هستند تا برمبنای مشورت با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی دغدغه‌های خود را در این زمینه مطرح کرده و به پاسخ‌های درست و اصولی دست پیدا کنند.

همچنین دانشجویان علاوه بر طی دوره‌های آموزشی در دوره‌های تکمیلی هم حضور پیدا می‌کنند و اتاق فکر هسته ساماندهی شده تا مطالب علمی دانشجویان در زمینه‌های روانشناسی و مشاوره مامایی منتشر شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خبرنگار خبرگزاری آنا در راستای بررسی جزئیات فعالیت‌های هسته فناور «ویسپهر» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت‌و‌گویی را با فاطمه شیرمحمدی مدیر این هسته فناور ترتیب داده است.

ارائه راهکار برای ایجاد کسب و کارهای نوین در حوزه روانشناسی و مامایی

شیرمحمدی که عنوان فارغ‌التحصیل رشته‌ میکروبیولوژی و مدیر هسته‌ فناور روان برخط «ویسپهر» را با خود دارد، اظهار کرد: این هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و استان گلستان است.

وی اضافه کرد: هسته فناور روان برخط ارائه‌کننده خدمات مشاوره مامایی و روانشناسی به تمامی افراد در نقاط مختلف ایران است که به صورت برخط (آنلاین) واز طریق وب‌سایت است.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط یادآور شد: هسته فناور همچنین برگزارکننده‌ دوره‌های آموزشی و کارگاه به صورت حضوری (در شهر گرگان) و غیرحضوری (آنلاین) با حضور متخصصین و استادان برتر است.

شیرمحمدی متذکر شد: ویزیت مشاوره‌ای به صورت آنلاین و در بستر گوگل‌میت، اسکایپ یا تماس تلفنی انجام می‌شود و انتخاب هرکدام از روش‌ها برعهده‌ کاربر است و دانشجویان می‌توانند برای دسترسی به خدمات ما و ثبت نوبت مشاوره به آدرس اینترنتی www.veyspehr.com مراجعه کنید.

وی با بیان اینکه با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی در استان‌های گلستان، مازندران، تهران، اصفهان، خراسان شمالی، ایلام، یزد و ... همکاری می‌کنیم، ادامه داد: این همکاری با شیوه به‌روز و جدیدترین متدها انجام می‌شود و استادانی که اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند دانشجویان را با به‌روزترین مطالب آشنا می‌کنند.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط درباره اینکه آیا دانشجویان در زمینه مقاله‌نویسی هم تبحر پیدا می‌کنند؟ چنین پاسخ داد: بله. دانشجویان رشته‌های مامایی و روانشناسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد آموزش مقاله‌نویسی را هم فرامی‌گیرند تا بتوانند پس از تکمیل دوره‌های آموزشی و کارآموزی با همراهی و کمک استادان متخصص در اتاق فکر هسته به انتشار مطالب علمی در بخش مقالات سایت بپردازند.

شیرمحمدی تشریح کرد: در تلاشیم از طریق بستر هسته بهترین مشاوران و متخصصان را به افراد معرفی کنیم و تاکنون موفق به ویزیت مشاوره‌ای آنلاین در بخش مامایی و روانشناسی بوده‌ایم و توانسته‌ایم کارگاه‌های حضوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار کنیم.

هسته فناور «ویسپهر» با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی در استان‌های گلستان، مازندران، تهران، اصفهان، خراسان شمالی، ایلام، یزد و ... همکاری دارد و دانشجویان مطالب را با جدیدترین متدها فرامی‌گیرند

وی افزود: با توجه به قرارداد ۶ ماهه هسته فناور روان برخط  با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدت دو سال، ۱۰ درصد از هر فعالیتی که برای هسته سود مالی داشته باشد، متعلق به دانشگاه است.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط اضافه کرد: هزینه و صرف زمان زیاد برای رفت و آمد به مراکز و کلینیک‌های مشاوره در شهر‌های بزرگ، دغدغه‌ بسیار مهمی برای افراد به شمار می‌رود.

شیرمحمدی عنوان کرد: برخی دانشجویان علاقه‌مند هستند در کارگاه و دوره‌های اساتید برتر کشور در بخش روانشناسی و مامایی شرکت کنند و در نتیجه افراد با استفاده از سایت می‌توانند در سریع‌ترین زمان به متخصصان متصل شوند و از خدمات مشاوره‌ای ما استفاده کنند.

وی گفت: همچنین دانشجویان در تمامی استان‌های کشور می‌توانند از کارگاه و دوره‌های آموزشی ما از طریق سایت مطلع شده و به صورت آنلاین شرکت کنند.

مدیر این هسته‌ فناور اضافه کرد: ازمهم‌ترین چالش‌های استارت‌آپ و کسب و کار‌های نو، نحوه‌ درست تبلیغات و معرفی خود به دیگران بوده؛ بنابراین ساخت مسیر درست تبلیغات در ابتدای مسیر بسیار مهم است.

شیرمحمدی مطرح کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان کارگاه‌های متعددی را درراستای آموزش واحد‌های فناور با موضوعات و عناوین مختلف (تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه، چگونه محصول شرکت‌ها را تجاری‌سازی کنیم؟) به صورت رایگان برگزار می‌کند.

وی با قدردانی از حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان و دادگر مسئول مرکز رشد این دانشگاه و مرضیه عزیزی عضو هیئت علمی روانشناسی بیان کرد: امیدوارم بتوانیم همکاری گسترده‌تر در سطح کشور با متخصصین روانشناسی و مامایی در بخش ویزیت آنلاین داشته باشیم و دوره‌های حضوری در سایر شهر‌ها برگزار کنیم.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط «ویسپهر» در ادامه توضیح داد: از مسئولان درخواست می‌‌کنیم برای کسب و کار‌های نو و آنلاین وام‌هایی با مبالغ مشخص در نظر بگیرند تا بنوانیم با استفاده از این مبالغ به بهبود سطح فنی و کیفی سایت بپردازیم.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد